News Flash:

Prajitura FARA coacere

16 Ianuarie 2015
30147 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
cca 40 gr unt nesarat si inmuiat
170 gr zahar brun
1 lingurita extract de vanilie
cca 450 gr faina alba
1 cutie de lapte condensat dulce
cca 400 gr fulgi de ciocolata

Pentru topping:
cca 230 gr unt de arahide
cca 150 gr fulgi de ciocolata

Mod de preparare:

Mixeaza untul cu zaharul timp de 3 minute, apoi pune extractul de vanilie. Dupa ce s-a omogenizat totul, da mixerul la viteza mica si incorporeaza faina si laptele condensat. Pune usor si fulgii de ciocolata.
Tapeteaza o tava cu hartie pergament si toarna compozitia in ea. Acopera apoi cu folie alimentara si baga in frigider pentru 3 ore sau chiar peste noapte.

Topping:
Amesteca untul de arahide si fulgii de ciocolata la microunde.

A doua zi toarna toppingul peste prajituri si baga iarasi in frigider, de data aceasta pentru 1 ora (adica pana cand toppingul se intareste).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


prajituri prajituri usoare retete culinare retete incepatori
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

19366 viz    1 com
5582 viz    1 com
7111 viz    1 com
2983 viz    0 com
1433 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1439 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020995 (s)