News Flash:

Prajitura fara coacere

13 Mai 2014
4737 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o halba de coacaze proaspete
o lingura de apa
1/2 cana de zahar
1 1/2 lingura de suc de lamaie
1 1/2 lingura de amidon de porumb
o halba de serbet de capsuni
o caserola de inghetata de vanilie
coacaze proaspete
capsuni proaspete

Mod de preparare:

Amesteca apa si coacazele intr-o cratita medie si fierbe-le la foc mic timp de 2 minute. Adauga zaharul si mai lasa-le la fiert inca 2-3 minute. Amesteca intr-un bol sucul de lamaie si amidonul de porumb si adauga mixul peste coacaze, apoi fierbe-le impreuna inca 2 minute si lasa-le la racit.
Pune serbetul intr-o tava tapetata cu folie de plastic alimentara si niveleaza-l cu ajutorul unei spatule. Lasa-l la racit in congelator timp de doua ore.
Inmoaie inghetata de vanilie si adauga o jumatate din ea peste serbet. Amesteca cealalta jumatate cu 3/4 din sosul de coacaze si asaz-o in tava. Congeleaza desertul inca o ora.
Acest desert se serveste rece. Decoreaza-l cu cateva coacaze si capsuni proaspete, pentru un aspect mai apetisant.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri retete mancare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2649 viz    0 com
3110 viz    0 com
917 viz    0 com
1595 viz    2 com
1297 viz    0 com
1729 viz    0 com
1668 viz    0 com
1245 viz    0 com
1306 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1707 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026214 (s)