News Flash:

Prajitura "ecler" FARA coacere

21 Ianuarie 2015
51550 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru umplutura:
biscuiti graham
cca 700 ml lapte
2 plicuri budinca de vanilie instant
putina frisca

Pentru topping:
230 gr zahar
50 ml lapte
cca 40 gr unt sau margarina
1 lingurita vanilie
cca 75 gr cacao

Mod de preparare:

Umplutura:
Mixeaza laptele cu budinca, dupa care adauga frisca. Pune biscuitii intr-o tava, intr-un singur singur strat, intinde jumatate din compozitia cu budinca, apoi pune alt strat de biscuiti si restul de crema. La final acopera cu al treilea strat de biscuiti.

Topping:
Fierbe 1 minut pudra de cacao, laptele si zaharul, amestecand in mod constant, dupa care ia de pe foc si lasa la racit. Adauga untul si vanilia si amesteca pentru ca untul sa se topeasca.
Toarna toppingul peste biscuiti si baga in frigider peste noapte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

eclere prajituri usoare retete rapide prajituri desert
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022696 (s)