News Flash:

Prajitura Ecler - Cel mai simplu si mai delicios Ecler, fara coacere. Nu trebuie sa stii sa gatesti

31 Ianuarie 2017
12071 Vizualizari | 0 Comentarii
De cele mai multe ori, fie nu avem timp de gatit, fie nu suntem atat de indemanatice in bucatarie pe cat ne-am fi dorit. Insa, atunci cand pofta de ceva dulce ne loveste, ramane neajutorate.
Reteta "Prajitura Ecler" este una extrem de simpla si la indemana. Unde mai pui ca nici macar nu iei contact cu cuptorul, acel loc misterios din care mama scoate cele mai gustoase bunatati.

Ingrediente:

Pentru umplutura:
100 ml de budinca instant de vanilie, preparata conform instructiunilor de pe ambajaj
230 ml frisca batuta
3 cani de lapte
biscuiti graham

Pentru topping:
¼ cana de lapte
100 g de unt sau margarina
1/3 cana de cacao pudra, neindulcita
1 lingurita de vanilie
1 cana de zahar granulat

Mod de preparare:

Intr-un bol, adaugati budinca si laptele, apoi le bateti, dupa care adaugati frisca lichida si amestecati. Intr-o tava, asezati un strat de biscuiti peste care intindeti jumatate din amestecul cu budinca. Adaugati un nou strat de biscuiti, apoi restul de amestec cu budinca, dupa care puneti inca un strat de biscuiti.

Preparati topping-ul: intr-o oala, adaugati laptele, cacao si zaharul, le dati in clocot, apoi lasati sa fiarba inca un minut, timp in care amestecati des in oala; apoi o luati de pe foc si o lasati sa se racoreasca pentru inca un minut, dupa care adaugati untul sau margarina si amestecati bine, sa se topeasca.
Turnati topping-ul de ciocolata rezultat peste stratul de biscuiti de deasupra. Introduceti tava la frigider si o lasati acolo peste noapte…

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cler fara coacere ecler usor ecler rapid
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017326 (s)