News Flash:

Prajitura din aluat evreiesc

16 Ianuarie 2017
10402 Vizualizari | 0 Comentarii
Aceasta prajitura este des preparata de evrei, asa ca mai jos am sa va scriu reteta.

Ingrediente:


150 g faina
4 oua
1 ceasca ulei
coaja rasa de la o lamaie
gem de caise
sare

Mod de preparare:

Se sparg ouale intr-un bol, se bat spuma, se amesteca cu uleiul putin cate putin, se adauga un praf de sare, coaja rasa de lamaie si faina cernuta.

Se framanta un aluat potrivit, se intinde o foaie, se taie forme cu gura unui pahar mic si se coc la foc potrivit 30 de minute.

Se scot si se lipesc cate doua cu gem de caise.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

aluat evreiesc prajitura aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1897 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023962 (s)