News Flash:

Prajitura din aluat evreiesc

16 Ianuarie 2017
10097 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Aceasta prajitura este des preparata de evrei, asa ca mai jos am sa va scriu reteta.

Ingrediente:


150 g faina
4 oua
1 ceasca ulei
coaja rasa de la o lamaie
gem de caise
sare

Mod de preparare:

Se sparg ouale intr-un bol, se bat spuma, se amesteca cu uleiul putin cate putin, se adauga un praf de sare, coaja rasa de lamaie si faina cernuta.

Se framanta un aluat potrivit, se intinde o foaie, se taie forme cu gura unui pahar mic si se coc la foc potrivit 30 de minute.

Se scot si se lipesc cate doua cu gem de caise.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aluat evreiesc prajitura aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1718 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018886 (s)