News Flash:

Prajitura desteapta cu ciocolata. Redescopera prajitura care a uimit lumea

9 August 2016
4464 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

50 gr pudra de cacao neindulcita
200 gr zahar tos
4 oua la temperatura camerei
1 fiola esenta de vanilie
110 gr unt topit la bain-marie
1 lingura zahar pudra pentru decorat
9 linguri faina
475 ml lapte caldut

Mod de preparare:

Pregateste cuptorul, pe care trebuie sa il preincalzesti la 160 grade Celsius.
Ungi cu unt o tava care nu lipeste si pui deasupra o hartie pergament. Separa apoi albusurile de galbenusuri.
Bate albusurile pana obtii o spuma tare (ca pentru bezele).
Bate galbenusurile cu vanilia si zaharul pana obtii o crema subtire si omogena. Adauga untul topit si mai amesteca aproximativ jumatate de minut. Adauga faina si cacao si amesteca usor cu o spatula pana se incorporeaza.
Toarna laptele treptat, amestecand continuu.
Adauga albusurile, pe rand si incet, amestecand continuu si usor cu spatula. Cand ai terminat, toarna aluatul moale obtinut in tava mai devreme pregatita si da la cuptor timp de o ora.
Lasa sa se raceasca pe masa si, cand atinge temperatura camerei, da la frigider pentru o ora.
Se pudreaza cu zahar exact inainte de servire.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura desteapta retete prajituri prajituri bune
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024912 (s)