News Flash:

Prajitura “Delicia”, o reteta foarte usoara, cu doar 3 ingrediente - E gata in 10 minute

22 Decembrie 2017
27648 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 15 buc. inghetata sandwich
  • 300 gr crema de branza
  • 150 gr ciocolata cu lapte sau sirop de ciocolata

Mod de preparare:

Se aranjeaza inghetata intr-o tava adanca, apoi se toarna deasupra un strat gros de crema de branza. Se pune inca un strat cu inghetata, apoi unul de crema si tot asa, in functie de cantitatea dorita. La final, prajitura se imbraca in frisca si se toarna siropul de ciocolata deasupra. Daca e vorba de ciocolata cu lapte, aceasta se topeste la cuptorul cu microunde sau la bain-marie timp de 2 minute, apoi se toarna peste prajitura.

Citeste si Cozonac ca-n povesti - Aluat crescut frumos, umpluta buna, copt fara sa crape

Citeste si reteta de prajitura pufoasa cu fructe uscate

Italienii ii spun panettone si este nelipsit de pe mesele lor de sarbatoare. Iata asadar cum se fac aceasta delicioasa prajitura pufoasa cu fructe uscate.

Ingrediente:

  • 240 g faina
  • 200 g unt
  • 2 oua
  • 100 g fructe uscate
  • 100 g zahar
  • 1 pliculet praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 90 g rahat
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie

Mod de preparare:

Bati untul moale cu zaharul pana obtii o crema pufoasa. Adaugi ouale si continui sa mixezi inca 2 minute. Pui faina cernuta, coaja de lamaie, sarea si praful de copt. Mixezi din nou. La final, adaugi fructele uscate si rahatul cubulete. Torni aluatul intr-o tava tapetata si il aplatizezi cu o lingura inmuiata in apa rece. Coci prajitura 50 de minute la cuptorul incins in prealabil.

preluat de pe superwomansi clickpoftabuna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura delicia prajitura economica prajitura iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1590 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023257 (s)