News Flash:

Prajitura de toamna cu mar si nuca

26 Octombrie 2016
2975 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr paine
4 oua
cca 200 ml lapte
20 gr zahar vanilinat
1 mar dat pe razatoare
1 lingurita scortisoara
2 linguri de miere de salcam
70 gr nuci, tocate mai mare
100 gr ciocolata cu lapte
2 linguri de unt

Mod de preparare:

1. Taie feliile de paine in cubulete.
2. Freaca bine galbenusurile cu lapte, zahar vanilinat, scortisoara si miere. Omogenizeaza.
3. Pune merele in galbenusuri si amesteca bine.
4. Acopera painea cu aceasta compozitie, apoi pune si ciocolata data pe razatoare, si nucile. Omogenizeaza.
5. Mixeaza spuma albusurile si incorporeaza-le si pe ele.
6. Unge cu putin unt o tava, tapeteaz-o cu hartie de copt, transfera compozitia in ea, niveleaza bine, dupa care baga in cuptorul incins la 190 de grade Celsius.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura mere prajitura nuca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018512 (s)