News Flash:

Prajitura de post cu portocala si migdale

5 Martie 2014
1445 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g de nuci
100 g de migdale
200 g de coaja rasa de portocala si lamaie
100 ml de apa
2 linguri de miere
150 g de zahar
100 g de faina
30 g de cacao
10 ml esenta de rom
1 plic de zahar vanilat
50 g de margarina

Mod de preparare:

Coace nucile si migdalele timp de 10 minute, in cuptorul preincalzit la 180 de grade. Dupa ce s-au racit, marunteste-le cu o rasnita sau cu robotul de bucatarie si asaza-le intr-un bol mare. Incorporeaza praful de cacao, esenta de rom, coaja rasa de portocale si lamai si amesteca-le bine.

Fierbe apa si adauga zaharul si mierea si lasa compozitia sa scada pana cand capata consistenta unui sirop. Varsa siropul peste mixul de nuci si incorporeaza faina.
Unge o tava cu margarina si asaza blatul in ea. Coace prajitura la 180 de grade timp de 20-25 de minute. Poti orna prajitura de post cu migdale si nuci cu zahar pudra, cu orice fel de seminte sau cu coaja rasa de citrice. Serveste-o alaturi de un ceai negru aromat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura post retete post prajitura nuci prajitura portocale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6441 viz    0 com
1307 viz    0 com
1780 viz    0 com
1303 viz    0 com
2764 viz    0 com
2811 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1384 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022181 (s)