News Flash:

Prajitura de post cu nuca si miere

29 Aprilie 2013
7712 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 cana miez de nuca maruntit
1 cana de zahar
2 cesti de faina
1 jumatate de cana cu ulei
1 jumatate de lingurita praf de copt
1 jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu
1 jumatate de lingurita de scortisoara
1 lamaie
un paf de sare

Pentru glazura:

1 cana apa
2 lamai mari
1 sfert de ceasca cu zahar
1 treime de ceasca cu miere

Mod de preparare:

Pentru blat, amesteca toate ingredientele intr-un vas si mixeaza-le pana obtii o compozitie mai groasa. Pune apoi compozitia intr-o tava tapetata cu faina si las-o la cuptor 25-30 de minute. Intre timp, pregateste glazura, amestecand intr-o cratita zaharul si mierea, adauga peste ele zeama de lamaie si apa, apoi lasa-le sa fiarba la foc mare si amesteca incontinuu ca sa nu se prinda.
Desertul de post cu miere si nuca se serveste cald cu glazura si presarat cu nuci.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei scortisoara glazura lamai zahar foc mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1198 viz    0 com
1573 viz    0 com
3886 viz    0 com
4383 viz    0 com
3358 viz    0 com
2044 viz    0 com
3252 viz    0 com

Comentarii (1)

olga  | #222
Nu e clar cum se foloseste lamaia in blat:data prin masina sau doar coaja rasa?
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1775 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025556 (s)