News Flash:

Prajitura de post cu gem

31 Martie 2011
3697 Vizualizari | 1 Comentarii
Prajitura de post cu gem
Mod de preparare al acestei retete de post: Drojdia de bere se pune la dospit in putina apa calda, cu 1 lingura zahar. In faina cernuta se inglobeaza zaharul, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet, drojdia, sarea, uleiul si coaja rasa de lamaie. Se framanta aluatul si se lasa sa se odihneasca 1 h . Se fac doua foi, care se ung pe rand cu gem, apoi se presara nuca. Se ruleaza fiecare foaie si ambele rulade si se aseaza in tava. Se taie in felii groase si se coc la foc potrivit. Ingredientele acestei retete de post: Aluat: 250 g faina, 25 g drojdie de bere 7 linguri de zahar 5 linguri ulei, 50 ml apa calda ¼ lingurita bicarbonat 1 lingurita zeama de lamaie sau otet Un praf de sare 1 lingura coaja rasa de lamaie Umplutura: 1 borcan gem sau marmelada, 4 linguri nuci pisate
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec bicarbonat mac faina zahar rom marmelada lamaie otet vodca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1471 viz    0 com
1468 viz    0 com
1404 viz    0 com
1382 viz    0 com
1151 viz    0 com
3019 viz    0 com
1524 viz    0 com
2004 viz    0 com
5689 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019467 (s)