News Flash:

Prajitura de post cu gem

31 Martie 2011
3637 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Prajitura de post cu gem
Mod de preparare al acestei retete de post: Drojdia de bere se pune la dospit in putina apa calda, cu 1 lingura zahar. In faina cernuta se inglobeaza zaharul, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie sau otet, drojdia, sarea, uleiul si coaja rasa de lamaie. Se framanta aluatul si se lasa sa se odihneasca 1 h . Se fac doua foi, care se ung pe rand cu gem, apoi se presara nuca. Se ruleaza fiecare foaie si ambele rulade si se aseaza in tava. Se taie in felii groase si se coc la foc potrivit. Ingredientele acestei retete de post: Aluat: 250 g faina, 25 g drojdie de bere 7 linguri de zahar 5 linguri ulei, 50 ml apa calda ¼ lingurita bicarbonat 1 lingurita zeama de lamaie sau otet Un praf de sare 1 lingura coaja rasa de lamaie Umplutura: 1 borcan gem sau marmelada, 4 linguri nuci pisate
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chec bicarbonat mac faina zahar rom marmelada lamaie otet vodca
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1403 viz    0 com
1440 viz    0 com
1348 viz    0 com
1334 viz    0 com
1122 viz    0 com
2949 viz    0 com
1449 viz    0 com
1935 viz    0 com
5630 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013848 (s)