News Flash:

Prajitura de post cu banane

7 August 2013
5361 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g faina
7 banane coapte
200 g zahar farin
80 ml ulei
1 esenta de vanilie
1 plic de praf de copt
50 g scortisoara

Mod de preparare:

Prima data se amesteca faina, praful de copt si scortisoara. Separat, bananele se curata de coaja si se paseaza cu o furculita. Se pune piureul de banana intr-un bol, se adauga zaharul farin, uleiul si esenta de vanilie. Se incorporeaza bine aceste ingrediente, apoi se pun peste amestecul de faina, praf de copt si scortisoara.
Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se toarna compozitia. Prajitura de post se introduce in cuptorul preincalzit pentru 40-45 de minute pana se rumeneste.
Dupa ce s-a racit, prajitura cu banane se portioneaza.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina banane coapte zahar farin scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.032099 (s)