News Flash:

Prajitura de post

19 Octombrie 2012
3314 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400-500 gr faina
1 lingurita scortisoara
500 gr zahar
500 ml apa
1 lingurita bicarbonat de sodiu
8 linguri de ulei
sare
mirodenii

Mod de preparare:

Se arde o cana de zahar usor, se stinge cu apa, se adauga restul de zahar. Se ia de pe foc, se racoreste putin, apoi se face aluatul. Se coace la foc potrivit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete desert retete culinare faina scortisoara zahar apa ulei sare cana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3150 viz    0 com
4389 viz    0 com
5532 viz    0 com
1394 viz    0 com
3319 viz    0 com
3784 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1892 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027356 (s)