News Flash:

Prajitura de Craciun cu mere

13 Decembrie 2011
2482 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura de Craciun cu mere
Ingrediente: Pentru blat: 3 oua intregi 20 linguri de faina 1 praf de copt 15 linguri de zahar 12 linguri de lapte 12 linguri de ulei Pentru umplutura de mere: 1 kg de mere scortisoara zahar Mod de preparare: Intr-un castron de marime potrivita se freaca ouale cu zahar, se adauga ulei si se continua omogenizarea pana cand sunt incorporate toate ingredientele. Apoi se amesteca faina cu praful de copt si se pune peste amestecul de oua. Se adauga si laptele. Aluatul trebuie sa fie mai gros decat cel de clatite. Dupa aceea se tapeteaza o tava cu hartie de copt, se pune jumatate din aluat si se da la cuptor pentru 10-12 minute, in cuptorul incins la 180 grade. Intre timp se curata merele, se dau pe razatoare si se calesc la foc mic, cu scortisoara si zahar. Dupa ce se scoate aluatul din cuptor se pune peste el amestecul de mere. Se toarna apoi restul de aluat si se da iarasi la copt, pentru inca 30 de minute. Cand se raceste se pudreaza cu zahar. sursa reteta: bucataras.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua faina dovleac stafide rom lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1317 viz    0 com
1808 viz    0 com
2532 viz    0 com
2045 viz    0 com
3611 viz    0 com
3238 viz    0 com
1621 viz    0 com
2345 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1457 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013263 (s)