News Flash:

Prajitura de capsuni

2 Mai 2011
2442 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Prajitura de capsuni
Ingrediente: 3 aluaturi de pandispan Pentru crema: 1 ou 50 g zahar 50 g faina 200 ml lapte 200 g capsuni 200 ml frisca Mod de preparare: Se bate oul cu zaharul si cu faina. Se dilueaza cu 150 ml de lapte si se amesteca pe foc mic pana se ingroasa compozitia. Se dau prin mixer capsunile si se adauga in crema de lapte. Cand crema incepe sa fiarba, se stinge focul si se lasa la racit. Se amesteca apoi 3/4 din crema cu frisca batuta (1 sfert de crema se tine deoparte). Se asambleaza apoi prajitura: se acopera un aluat cu un strat de crema, se asaza urmatorul blat deasupra, din nou se adauga crema si se acopera cu al treilea blat de pandispan. Crema tinuta deoparte se dilueaza cu restul de lapte (50 ml) si se toarna deasupra prajiturii, acoperind-o toata cu crema. Se decoreaza apoi cu bucati de capsuni si se serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

chec cirese cornulete banana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1168 viz    0 com
2662 viz    0 com
3715 viz    0 com
3907 viz    0 com
1549 viz    0 com
1232 viz    0 com
7528 viz    0 com
5602 viz    0 com
1136 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014174 (s)