News Flash:

Prajitura de capsuni

2 Mai 2011
2542 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura de capsuni
Ingrediente: 3 aluaturi de pandispan Pentru crema: 1 ou 50 g zahar 50 g faina 200 ml lapte 200 g capsuni 200 ml frisca Mod de preparare: Se bate oul cu zaharul si cu faina. Se dilueaza cu 150 ml de lapte si se amesteca pe foc mic pana se ingroasa compozitia. Se dau prin mixer capsunile si se adauga in crema de lapte. Cand crema incepe sa fiarba, se stinge focul si se lasa la racit. Se amesteca apoi 3/4 din crema cu frisca batuta (1 sfert de crema se tine deoparte). Se asambleaza apoi prajitura: se acopera un aluat cu un strat de crema, se asaza urmatorul blat deasupra, din nou se adauga crema si se acopera cu al treilea blat de pandispan. Crema tinuta deoparte se dilueaza cu restul de lapte (50 ml) si se toarna deasupra prajiturii, acoperind-o toata cu crema. Se decoreaza apoi cu bucati de capsuni si se serveste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec cirese cornulete banana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1353 viz    0 com
2783 viz    0 com
3868 viz    0 com
4026 viz    0 com
1719 viz    0 com
1340 viz    0 com
7850 viz    0 com
5731 viz    0 com
1237 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014357 (s)