News Flash:

Prajitura dalmatiana - Reteta usoara

23 Martie 2016
6613 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
200 gr biscuiti cu ciocolata
scortisoara
100 gr unt

Pentru crema:
150 gr smantana
800 gr crema de branza
150 gr zahar
1 sticluta esenta de vanilie
4 oua 100 gr ciocolata neagra
scortisoara

Mod de preparare:

Se piseaza biscuitii, apoi se amesteca impreuna cu untul si scortisoara. Se pun intr-o tava speciala pentru cheesecake, pe care o tapetam cu hartie de copt. Se preseaza bine, ca sa se aseze uniform.
Se amesteca branza, zaharul, esenta de vanilie, apoi si smantana. Se adauga apoi si ouale, amestecand mereu, ca sa devina omogen. 2/3 din amestec se toarna peste aluatul din biscuiti si se intinde bine.
Ciocolata se topeste la bain-marie sau in cuptorul cu microunde. Restul din crema de branza se toarna peste, apoi se adauga si scortisoara. Cu ajutorul unei lingurite, se formeaza niste cercuri din ciocolata. Pe deasupra, se poate turna o glazura de ciocolata.
Prajitura se baga la cuptor pentru 15 minute, la temperatura medie.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura ciocolata prajitura rapida prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019553 (s)