News Flash:

Prajitura cu zmeura si migdale

21 Aprilie 2014
5096 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 1/4 cesti de faina
1 ceasca de zahar
3/4 ceasca de unt
1/2 lingurita de praf de copt
1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu
1/4 lingurita de sare
3/4 ceasca de smantana pentru frisca
1 lingurita esenta de migdale
2 oua
230 g de branza cremoasa
1/2 ceasca de zmeura congelata
1/2 ceasca de fulgi de migdale

Mod de preparare:

Unge o tava pentru prajituri si amesteca faina cu 3/4 din cantitatea de zahar si cu untul intr-un bol, cu ajutorul mixerului. Pastreaza separat o ceasca din acest mix, iar in celalalt adauga pragul de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, smantana pentru frisca, esenta de migdale si un ou. Omogenizeaza compozitia si pune-o in tava.

Amesteca branza cremoasa cu zaharul ramas si cu celalalt ou si asaza crema uniform peste blatul din tava. Adauga zmeura si incorporeaza fulgii de migdale in compozitia pentru blat nefolosita. Adauga amestecul deasupra si coace prajitura la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 45-50 de minute.
Acest desert este ideal pentru cafeaua de dimineata si iti va da energie pentru intreaga zi. Serveste-o rece sau la temperatura camerei, dupa ce ai taiat-o in bucatele de marime medie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri retete zmeura prajituri zmeura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4209 viz    0 com
1066 viz    0 com
1090 viz    0 com
1110 viz    0 com
1517 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022743 (s)