News Flash:

Prajitura cu visine si branza, acrisoara si apetisanta

4 Decembrie 2018
945 Vizualizari | 0 Comentarii

Ai nevoie de: 2 foi de pandispan cu cacao. Pentru crema: 500g branza ricotta, 100g smantana, 50g mascarpone, 150g zahar, 3 pliculete zahar vanilat, 1-2 picaturi esenta de migdale, 300g visine fara samburi. Pentru sirop: 100g zahar, 150ml apa, 4 linguri de rom. Pentru glazura: 200g nuca de cocos.

Modul de preparare:

Prepararea cremei: Mixam smantana si zaharul aproximativ 2-3 minute. In momentul in care zaharul s-a topit, adaugam zaharul vanilat, esenta de migdale, branza ricotta si mascarponele, urmand ca mai apoi sa mixam bine, bine pana ce toate ingredientele se omogenizeaza perfect. Impartim crema in 2 parti egale, ir intr-una dintre ele punem visinele si se amesteca pana se omogenizeaza perfect.

Prepararea siropului: Fierbem zaharul cu apa timp de 15 minute pana cand se topeste zaharul, iar mai apoi se ia de pe foc si se adauga romul.

Asamblarea prajiturii: Punem intr-o tava prima foaie de pandispan, o insiropam, iar deasupra punem un strat de crema cu visine, urmand ca mai apoi sa adaugam si cel de-al doilea blat pe care-l insiropam si pe care punem un strat gros de crema simpla. Se presara uniform nuca de cocos si se lasa prajitura la rece timp de 2-3 ore, dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura visine prajitura branza prajitura craciun
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 24 queries | Mysql time :0.016255 (s)