News Flash:

Prajitura cu visine si branza

26 Iulie 2012
2131 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g faina
1 ou
125 g unt
zahar vanilat
2 linguri zahar pudra

Pentru umplutura:

200 g visine
450 branza de vaci proaspata
2 linguri faina
200 g zahar
3 oua
coaja de lamaie

Mod de preparare:


Prima data se mixeaza zaharul pudra cu untul, apoi se pun faina, oul si zaharul vanilat. Se formeaza o bila de aluat, se pune in folie alimentara si se baga in frigider pentru o jumatate de ora. In acest timp se pregateste umplutura. Se mixeaza ouale si zaharul, se pune branza si se continua cu mixarea pana cand rezulta o crema. Atunci punem coaja de lamaie si faina. Amestecam inca o data.
Scoatem coca din frigider si o intindm pe o masa pe care am presarat in prealabil faina. Rulam pe sucitor si se pune in tava unsa si tapetata cu hartie de copt doar la baza, se niveleaza marginile, se inteapa cu furculita din loc in loc si se da la cuptorul incalzit 5 minute.

Scoatem tava se toarna 1/2 din crema, adaugam visinile si restul de crema, acoperim tava cu folie de aluminiu si dam la cuptor 20 minute la foc mediu spre mic, apoi se scoate folia si se lasa pana se rumeneste deasupra si pe margini. Dupa ce s-a racit se pudreaza cu zahar.


sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina unt zahar vanilat zahar pudra visine zahar oua crema frigider tava
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2102 viz    0 com
2184 viz    0 com
1774 viz    0 com
1205 viz    0 com
1286 viz    0 com
1927 viz    0 com
2507 viz    0 com
9914 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1855 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027742 (s)