News Flash:

Prajitura cu visine II

14 Decembrie 2011
2339 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu visine II
Ingrediente: 180 g visine fara sambure (din compot) 400 g faina 2 oua 180 g ciocolata alba 100 g unt 200 g zahar zahar pudra Mod de preparare: Prima data se incinge cuptorul la 180 grade, apoi se unge o tava cu unt. Ciocolata si untul se pun intr-un vas, pe foc potrivit, la topit. Dupa ce se raceste compozitia se amesteca cu faina, oua si zahar. Mixul rezultat se pune in tava, deasupra se asaza visinele scoase din compot si scurse de zeama si se da la cuptor pentru jumatate de ora. Dupa ce se raceste se presara zahar pudra. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina pate unt oua
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2550 viz    0 com
1393 viz    0 com
1876 viz    0 com
2735 viz    0 com
2126 viz    0 com
3714 viz    0 com
3365 viz    0 com
1760 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019301 (s)