News Flash:

Prajitura cu visine II

14 Decembrie 2011
2403 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu visine II
Ingrediente: 180 g visine fara sambure (din compot) 400 g faina 2 oua 180 g ciocolata alba 100 g unt 200 g zahar zahar pudra Mod de preparare: Prima data se incinge cuptorul la 180 grade, apoi se unge o tava cu unt. Ciocolata si untul se pun intr-un vas, pe foc potrivit, la topit. Dupa ce se raceste compozitia se amesteca cu faina, oua si zahar. Mixul rezultat se pune in tava, deasupra se asaza visinele scoase din compot si scurse de zeama si se da la cuptor pentru jumatate de ora. Dupa ce se raceste se presara zahar pudra. sursa reteta: cepapam.ro sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina pate unt oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2612 viz    0 com
1454 viz    0 com
1938 viz    0 com
2868 viz    0 com
2175 viz    0 com
3791 viz    0 com
3428 viz    0 com
1853 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016826 (s)