News Flash:

Prajitura cu vanilie si scortisoara

6 Mai 2014
1037 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

225 g faina
180 g unt la temperatura camerei
1 lingura zahar extra
1 lingurita scortisoara extra
150 g zahar
2 lingurite scortisoara
1 lingurita esenta de vanilie
2 oua
1 lingurita praf de copt
125 ml lapte de vaca
o lingura de unt

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 170 grade. Ungem o forma de tort rotunda si o tapetam cu hartie de copt. Se bate untul cu zaharul si vanilia. Adaugam apoi ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare aditie. Amestecam faina cu scortisoara si praf de copt si amestecam cu laptele usor si crema de oua. Punem compozitia in tava si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de o ora. Intr-un bol amestecam zaharul extra cu scortisoara si untul topit. Turnam peste prajitura si lasam sa se raceasca inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri prajituri scortisoara retete scortisoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3950 viz    0 com
858 viz    0 com
2428 viz    0 com
4190 viz    0 com
1347 viz    0 com
1222 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022768 (s)