News Flash:

Prajitura cu vanilie si ciocolata

16 Ianuarie 2015
5636 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru stratul de jos:
cca 40 gr unt
cca 50 gr zahar alb
5 linguri cacao
1 ou batut
cca 500 gr biscuiti graham faramitati
nuca de cocos
nuci tocate

Pentru stratul din mijloc:

cca 40 gr unt
3 linguri unt
3 linguri pudra de sarlota de vanilie
cca 450 gr zahar fin

Pentru stratul de sus:
2 linguri unt
cca 170 gr ciocolata semi-dulce

Mod de preparare:

Stratul de jos:
Topeste primele 3 ingrediente le foc mediu, adauga apoi oul batut si restul ingredientelor, amesteca pentru a se ingrosa si pune totul intr-o tava nedegresata.

Stratul mijlociu:
Pune untul intr-un bol, adauga restul ingredientelor si mixeaza timp de 1 minut. Intinde compozitia peste cea din tava si baga in frigider pentru cel putin 20 de minute.

Stratul de sus:
Topeste ciocolata si untul, apoi toarna in tava si baga inapoi in frigider. Odata ce s-a intarit ciocolata, poti decupa bucatele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajituri fara coacere retete usoare retete culinare ciocolata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1776 (s) | 34 queries | Mysql time :0.027338 (s)