News Flash:

Prajitura cu vanilie

25 Octombrie 2012
6820 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 linguri cu faina
2 linguri cacao
4 oua
4 linguri cu zahar
1 praf de sare fina

Crema:

1 plic budinca de vanilie
300 ml lapte
100 g margarina
1 plic zahar vanilat
100 g zahar pudra

Decor:

nuca de cocos

Mod de preparare:


Blat
Separam ouale si galbenusurile se freaca cu 1 praf de sare si jumatate cantitate de zahar. Albusurile se bat spuma apoi punem restul de zahar si continuam baterea. In crema cu galbenusuri, adaugam 1/3 din albusuri, cacao, amestecam cu furculita sau telul si apoi adaugam restul de bezea. Dam la copt intr-o tava intinsa

Crema
Facem budinca urmand instructiunile de pe plic. Batem margarina cu zaharul pudra si aromele si apoi incorporam, treptat budinca

Asamblare
Se taie blatul in 2 bucati. Punem 2/3 din crema la mijloc iar restul de 1/3 o intindem deasupra.

Decor
Nuca de cocos, alba (poate fi si colorata, la alegere!) din belsug.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina cacao oua zahar sare fina crema lapte margarina zahar vanilat decor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3104 viz    0 com
3687 viz    0 com
2494 viz    0 com
2841 viz    0 com
2228 viz    0 com
8238 viz    0 com
3785 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028949 (s)