News Flash:

Prajitura cu umplutura de lamaie

16 Martie 2016
4838 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru crusta:
jumatate pachet de unt nesarat, mai moale
50 gr zahar
100 gr faina
1 lingurita esenta de vanilie
1/4 lingurita sare

Pentru umplutura:
4 oua
cca 320 gr zahar alb
50 gr faina
50 ml suc de lamaie
50 ml bere cu aroma de fructe
1 lingurita coaja de lamaie data pe razatoare

zahar pudra

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius.
2. Unge cu putin unt o tava de copt.

Crusta:
3. Mixeaza untul cu zaharul timp de 2 minute.
4. Pune apoi faina, vanilia si sarea. Omogenizeaza.
5. Transfera compozitia in tava, intinde-o uniform si bag-o in cuptor pentru 15 minute. Las-o apoi sa se raceasca.

Umplutura:
6. Mixeaza ouale si zaharul timp de 1 minut.
7. Incorporeaza faina, zeama de lamaie, berea si coaja de lamaie. Omogenizeaza.
8. Toarna usor umplutura peste crusta si baga inapoi in cuptor, pentru 20-25 de minute.
Inainte de a baga prajitura in frigider, las-o sa se raceasca de tot.
Serveste-o cu zahar pudra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura lamaie prajitura usoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018877 (s)