News Flash:

Prajitura cu umplutura de cirese

4 Martie 2014
1750 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita extract de vanilie
cca 100 ml suc de lamaie proaspat
1 cutie de lapte condensat dulce
1 pachet de branza cremoasa (la temperatura camerei) (cam 230 gr)
cca 600 gr umplutura cu cirese (racita)
1 foaie de aluat de graham (facut din: 1/2 lingurita scortisoara, 6 linguri de unt topit, 350 gr biscuiti graham maruntiti, cca 70 gr zahar alb. Aluatul se coace 7 minute, la 190 de grade Celsius)

Mod de preparare:


Mixeaza branza 3-5 minute, ca sa fie pufoasa, apoi adauga treptat laptele (mixerul trebuie sa fie la viteza mica). Incorporeaza apoi vanilia si zeama de lamaie si toarna totul peste foaia de aluat. Baga tarta in frigider pentru cel putin 2 ore sau las-o peste noapte chiar. Inainte de servire, acoper-o cu umplutura pregatita anterior si decoreaza-o cu fructe.
(Umplutura, cel mai probabil, poate fi pregatita din zahar, zeama de fructe sau compot).



Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri prajituri cirese retete cirese retete desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1307 viz    0 com
2776 viz    0 com
2819 viz    0 com
2150 viz    0 com
3809 viz    0 com
1821 viz    0 com
1802 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030413 (s)