News Flash:

Prajitura cu suc de rosii

24 Iunie 2016
9446 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru foi:
11 linguri suc de rosii
11 linguri ulei
11 linguri zahar
o jumatate de lingurita de bicarbonat
500 gr faina

Pentru crema:
1 pachet de margarina
250 gr apa
1 pachet de crema de prajituri
1 cana de zahar
1 pachet de praf de lamaie
nuca de cocos

Mod de preparare:

Se amesteca uleiul cu zaharul, cu faina, cu sucul de rosii si bicarbonatul pana se formeaza o coca, din care se intind patru foi. Acestea se coc pe fundul tavii la foc redus. Pentru crema se amesteca ingredientele intr-o craticioara la foc mic, dupa care sa da la racit si se ung foile. Deasupra se orneaza cu o glazura obtinuta din 2-3 linguri de margarina, 2 linguri de zahar, 1 lingura de apa, 1 esenta de vanilie, peste care se presara nuca de cocos.

sursa: crestinortodox
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura foi prajitura rosii retete manastiresti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018291 (s)