News Flash:

Prajitura cu suc de portocale

1 Martie 2016
6575 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

Pentru aluat:
6 oua medii separate
120 g zahar pudra
100 g faina de grau
100 ml ulei de gatit
1 praf de copt
20 gr pudra de cacao

Pentru crema:
500 gr branza de vaci semi-degresata
200 gr unt
250 gr zahar pudra

Pentru decor:
80 gr budinca (vanilie)
2 linguri de zahar granulat
750 ml suc de portocale

Mod de preparare:

1. Mixeaza galbenusurile cu zaharul, apoi cu faina cernuta, praful de copt, pudra de cacao si, la final, cu uleiul. Omogenizeaza (nu trebuie sa se formeze cocoloase).
2. Mixeaza spuma albusurile si incorporeaza-le cu o spatula in compozitia pregatita anterior.
3. Incinge cuptorul la 185 de grade Celsius.
4. Unge cu putin unt o tava si tapeteaz-o cu hartie de copt.
5. Pune compozitia in tava si bag-o in cuptor pentru aproximativ 25 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

Intre timp pregateste crema.
6. Mixeaza untul cu zaharul, apoi adauga branza de vaci.
7. Scoate aluatul din cuptor si lasa-l la racit.
8. Dupa ce s-a racit, intinde uniform pe el crema pregatita anterior.

9. Amesteca budinca cu zaharul si sucul de portocale la foc mic, pana cand se ingroasa.
10. Toarna sosul peste crema de branza.
11. Baga prajitura in frigider pentru cel putin 1-2 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prajitura suc prajitura fanta prajitura portocale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1457 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029726 (s)