News Flash:

Prajitura cu struguri si vanilie - Deliciu de toamna

2 Octombrie 2017
1329 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 oua
200g faina
150g zahar
100ml ulei
100ml iaurt
½ plic praf de copt
cateva picaturi esenta de vanilie
½ lingurita coaja rasa de lamaie
struguri

Mod de preparare:

Spalam bine strugurii si ii lasam sa se usuce.
Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
Mixam bine ouale cu zaharul, apoi adaugam treptat si alternativ restul ingredientelor (faina o amestecati in prealabilcu praful de copt) si mixam cu viteza mica pana amestecul se omogenizeaza.
Turnam aluatul intr-o tava de dimensiuni 22×25 tapetata cu hartie de copt apoi punem deasupra boabele de struguri (le impingeti usor in aluat).
Coacem timp de 20 min, pentru mai multa siguranta faceti proba cu scobitoarea.
Lasam prajitura sa se raceasca apoi o pudram cu zahar si o taiem.
Servim cu un pahar de must, in cazul nostru de suc de struguri.

preluat de pe haisagatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014853 (s)