News Flash:

Prajitura cu sos de caise si branza

27 August 2013
3008 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu branza si sos de caise
Ingrediente:

300 g branza dulce
100 g zahar
1 ou
1 lingurita esenta de vanilie
120 g faina
1 albus

Sosul de caise:
1 lingura gris
400 ml nectar de caise

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 180 grade. Ungem o tava cu 6 forme de briose. Cu un mixer electric se bate branza cu zahar, ou si vanilie. Incorporam faina si amestceam cu o lingura. Cu un mixer se bate albusul spuma si apoi incorporam in amestecul cu faina. Punem aluatul in forme si apoi bagam tava la cuptor timp de 25 de minute. Intre timp, preparam sosul. Intr-un blender amestecam grisul cu 2 linguri de nectar. Punem pasta obtinuta intr-o craticioara si amestecam la foc mediu cu nectarul ramas. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si mai lasam sa fiarba timp de 4 minute. Servim prajiturelele cu sos de caise.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza dulce zahar albus gris mixer electric craticioara clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1828 (s) | 34 queries | Mysql time :0.030706 (s)