News Flash:

Prajitura cu smantana si capsuni, FARA COACERE

4 Iulie 2016
4921 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr smantana
450 gr capsuni feliate + cateva in plus pentru decor
230 gr cozonac faramitat
200 gr lapte condensat

Mod de preparare:

1. Mixeaza smantana pana obtii o crema pufoasa.
2. Pune in ea dupa aceea laptele condensat, capsunile feliate si firimiturile de cozonac.
3. Transfera compozitia intr-un platou mai adanc.
4. Decoreaza cu restul capsunilor si baga in frigider pentru vreo 5 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura capsuni fara coacere prajitura lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019274 (s)