News Flash:

Prajitura cu sirop de zahar

15 Mai 2014
1496 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

100 g de zahar brun
120 g de zahar pudra
260 g de unt
2 oua
200 g de faina
2 linguri mari de sirop de zahar

Mod de preparare:

Amesteca zaharul brun cu 200 g de unt, adauga ouale si siropul de zahar si incorporeaza faina. Omogenizeaza compozitia cu ajutorul unui mixer si pune-o intr-o tava unsa din belsug. Coace prajitura in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 25 de minute si apoi las-o la racit.

Amesteca zaharul pudra cu untul ramas pana cand obtii o pasta omogena. Intinde aceasta glazura deasupra prajiturii, dupa ce s-a racit.
Aceasta prajitura poate inlocui cu succes atat briosele cat si fursecurile, asa ca se poate servi alaturi de un ceai delicios cu lapte sau de o cafea cu frisca (in cazul adultilor).

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete prajituri retete culinare prajitura rapida sirop zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1424 viz    0 com
1082 viz    0 com
3302 viz    0 com
1785 viz    1 com
4738 viz    0 com
2649 viz    0 com
3117 viz    0 com
917 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029689 (s)