News Flash:

Prajitura cu sfecla rosie si lamaie

13 August 2013
2823 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 oua medii
150 ml ulei de floarea soarelui
175 g zahar pudra
coaja rasa de la 2 lamai
225 g faina cu agent de crestere
1 lingurita praf de copt
175 g sfecla rosie fiarta, bine scursa si data pe razatoare
150 g afine
150 g zahar tos
sucul de la o lamaie

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul si pregateste tava (18x28x4cm), tapetand-o cu hartie de copt, astfel incat sa fie perfect aliniata. Intr-un bol separat, adauga ouale, zaharul si coaja de lamaie, apoi bate-le cu mixerul. Incorporeaza faina si praful de copt (amestecate in prealabil), apoi adauga sfecla rasa si amesteca pana la omogenizare. Toarna compozitia in tava, apoi presara deasupra afinele. Lasa totul la copt 30-35 de minute, pana cand prajitura se desprinde bine de marginile tavii.
Prajitura cu lamaie, afine si sfecla rosie se serveste glazurata cu zahar tos amestecat cu suc de lamaie. Se poate presara deasupra coaja de lamaie rasa.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra sfecla rosie zahar tos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024275 (s)