News Flash:

Prajitura cu ricotta, macaroane si visine

26 Septembrie 2013
2214 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 foi de placinta
100 g unt topit
zeama si coaja rasa de la o lamaie
200 g zahar pudra
4 pua
200 g smantana
200 g ricotta
400 g branza de vaci prospata
cca 200 g visine fara samburi (in loc de stafide)
400 g macaroane

Mod de preparare:

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare. Galbenusurile se mixeaza cu zaharul Smantana se amesteca cu branza de vaci si ricotta. Amestecam albusurile cu galbenusurile si amestecul de branza, omogenizam dupa care adaugam macaroanele fierte si trecute pe sub un jet de apa rece (scurse bine). Se unge o tava cu unt, adaugam prima foaie de placinta o ungem cu unt, adaugam a 2 foaie, o ungem cu unt si adaugam a 3 foaie, adaugam compozitia de branza, visinile scurse de zeama, iar deasupra cele 3 foi de placinta, unse cu unt. Dam tava la cuptor cca 45 minute.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vargabeles prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1664 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023579 (s)