News Flash:

Prajitura cu pruna si alune pisate

1 Mai 2012
1756 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu pruna si alune pisate
Ingrediente:

4 prune tocate marunt
100 g unt moale
100 g zahar
100 ml smantana
2 oua
150 g faina
50 g alune pisate marunt
zahar pudra

Mod de preparare:

Prima data incingem la 180 de grade cuptorul. Ungem o tava cu forme de briose. Cu un mixer electric se bate untul cu zaharul. Se incorporeaza apoi ouale pe rand. Se adauga faina, alunele si smantana si se amesteca pana la omogenizare. Incorporam prunele si impartim compozitia in formele de briose. Se baga la cuptor timp de 25 de minute. Lasam sa stea timp de 3 minute dupa care presaram zahar pudra si servim.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prune unt zahar smantana oua faina alune zahar pudra tava
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3776 viz    0 com
5386 viz    0 com
3060 viz    0 com
4536 viz    0 com
4022 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1756 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035160 (s)