News Flash:

Prajitura cu portocale II

24 Iunie 2011
9784 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu portocale II
Ingrediente: Pentru crusta: 1 cana nuci macadamia sau nuca 1/2 cana fulgi de nuca de cocos (sau miez de nuca de cocos) 1 ceasca de curmale sau 1/2 cana de miere de albine 2 lingurite esenta de vanilie 2 linguri zeama de lamaie sare Pentru crema: 2 1/2 cani nuci caju (inmuiat cateva ore in apa si scurs) 1 ceasca unt de cocos 2 lamai sau 2 portocale (zeama si coaja rasa) 2 lingurite esenta de vanilie sare 3/4 ceasca miere de albine Mod de preparare: Pentru a prepara crusta se pun nucile in robotul de bucatarie pana se faramiteaza. Apoi se adauga restul ingredientelor si se mixeaza pana se obtine o compozitie lipicioasa. Se asaza compozitia intr-o forma de tort cu fund detasabil, se niveleaza cu ajutorul degetelor si se introduce in congelator. Pentru prepararea cremei este nevoie de un robot de bucatarie, in care se mixeaza toate ingredientele. Se toarna crema peste crusta si se introduce din nou in congelator pentru cateva ore, iar dupa ce se intareste se poate muta in frigider pana la momentul servirii. Ca ornament se pot folosi cateva felii de portocale sau un sos preparat din felii de portocale amestecate in blender cu cateva lingurite de miere. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

nuci acaju limes curmale anason
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

949 viz    0 com
2320 viz    0 com
1340 viz    0 com
7181 viz    0 com
987 viz    0 com
1136 viz    0 com
1245 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1371 (s) | 24 queries | Mysql time :0.014382 (s)