News Flash:

Prajitura cu portocale

17 Mai 2011
3750 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Prajitura cu portocale
Ingrediente: Pentru blat: 4 oua 4 linguri faina 4 linguri zahar 2 linguri margarina topita 2 linguri cacao 10 g praf de copt Pentru crema: 1 plic budinca vanilie 6 linguri zahar 350 ml lapte 50 g margarina 10 g gelatina 150 ml frisca 150 g marmelada de portocala Pentru jeleu: 1 plic budinca vanilie 350 ml suc de portocale 4 linguri zahar Mod de preparare: Blat: Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga margarina topita si se omogenizeaza. Cacaua,faina si praful de copt se amesteca si se cern peste oua. Se amesteca bine. Aluatul se toarna intr-o tava rotunda si se da la cuptorul preincalzit aprox. 30 minute, pana trece testul scobitorii; se lasa la racit. Crema: Praful de budinca se amesteca cu zaharul si 4 linguri de lapte si se omogenizeaza. Restul de lapte se pune la incalzit.Cand s-a incalzit, se toarna compozitia in fir subtire si se amesteca energic pana se ingroase foarte bine. Cand s-a racorit putin, se adauga margarina mixata putin si se omogenizeaza. Gelatina hidratata in putina apa rece timp de 10 minute se incalzeste la bain-marie pana se dizolva si se amesteca in budinca. Se lasa la racit. In crema se incorporeaza marmelada de portocale si se omogenizeaza. Frisca se bate bine si se amesteca cu crema racita bine. Blatul se pune pe un platou si se pune inelul de la forma. Se pune crema si se niveleaza. Se da la frigider pana se raceste. Jeleul: Praful de budinca se amesteca cu zaharul si putin suc de portocale. Restul de suc se pune la incalzit. Cand este cald se toarna praful de budinca dizolvat si se amesteca cu un tel pana se ingroase. Se lasa la racit, nu foarte rece se toarna peste crema si se niveleaza. Se da din nou la frigider pana se intareste jeleul, apoi se proportioneaza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza sarata jeleu banana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2144 viz    0 com
3410 viz    0 com
2666 viz    0 com
1500 viz    0 com
5565 viz    0 com
1188 viz    0 com
1182 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1573 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013654 (s)