News Flash:

Prajitura cu portocala si ciocolata

4 Februarie 2015
4747 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 portocale
180 gr faina
3 oua medii
200 gr zahar pudra
175 gr unt
1/2 lingurita praf de copt
60 gr fulgi de ciocolata

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 150 de grade Celsius. Mixeaza untul cu 120 gr de zahar, pana obtii o compozitie spumoasa. Adauga ouale pe rand, faina, praful de copt, zeama de la o portocala si coaja (razuita). Toarna totul intr-o tava de copt rotunda, gresata in prealabil cu unt. Presara chipsurile de ciocolata si baga in cuptor pentru 40 de minute.

Intre timp, pune la foc mic restul de zahar si de zeama de portocale. Amesteca in mod constant ca sa obtii un sirop mai consistent. Scoate tava, toarna siropul peste prajitura si da la rece cateva ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto


prajituri prajitura portocala retete usoare retete citrice
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1803 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026805 (s)