News Flash:

Prajitura cu piersici

25 Iulie 2012
2136 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

75 g faina
120 faina de migdale
3 albusuri
2 piersici
40 g zahar praf
8 g praf de copt
50 g unt
esenta de vanilie
   
Mod de preparare:

Dam drumul la cuptor si il preincalzim la 180 de grade. Intr-un vas punem albusurile, faina de migdale /daca aveti fulgi de migdale ii mixati, eu am avut migdale intregi si normal ca am obtinut o faina maronie, altfel inimioara ar fi avut culoarea alba), adaugam faina si praful de copt (daca aveti faina pentru dulciuri care deja contine praf de copt e si mai bine), punem peste si untul topit dar rece apoi zaharul praf si amestecam bine, bine ingredientele.
Rasturnam compozitia intr-o forma de silicon micuta, decoram cu felii de piersici spalate si sterse de apa, pe ici pe colo cate o migdale si dam tava la cuptor pentru cca 25 de minute, depinde foarte mult de cuptor si de marimea tavii. Facem o proba cu scobitoarea, daca prajiturica e gata, o lasam la racit, presaram zahar praf, taiem si servim...
Prajitura cu piersici recomandata de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina albusuri piersici zahar praf unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2235 viz    0 com
1818 viz    0 com
1237 viz    0 com
1314 viz    0 com
1962 viz    0 com
2544 viz    0 com
9972 viz    0 com
2900 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028152 (s)