News Flash:

Prajitura cu pere

20 August 2012
3754 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 pere
100 g unt
3 oua
100 g zahar
90 g ciocolata de menaj
1 lingura esenta de rom
100 g alune
zahar pudra

Mod de preparare:

Ciocolata o topim, adaugam esenta de rom, apoi le lasam sa se raceasca. Amestecam galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam si alunele maruntite. Separat batem albusurile spuma. Incorporam albusurile in compozitie.Turnam jumatate din compozitie intr-o tava pe hartie de copt, apoi punem perele curatate si feliate, apoi punem restul de compozitie. Introducem la cuptor.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pere unt oua zahar alune zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2118 viz    0 com
1302 viz    0 com
3324 viz    0 com
4054 viz    0 com
3308 viz    0 com
10777 viz    0 com
7647 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1462 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028272 (s)