News Flash:

Prajitura cu pepene galben

15 Iulie 2011
6837 Vizualizari | 1 Comentarii
Prajitura cu pepene galben
Ingrediente: 2 oua 1 cana zahar tos 1 cana cu ulei 1 cana de lapte 2 cani de faina (umplute cu varf) 1 pliculet praf de copt 2 pliculete zahar vanilat un castronel pepene (curatat de coaja si taiat bucatele) 2 linguri gris 5 linguri zahar (pt. sirop) 2 plicuri glazura Mod de preparare: Se pun intr-un castron ouale si zaharul si se bat cam 10 minute (pana se topeste zaharul), dupa care, amestecand in continuare, se adauga treptat uleiul, apoi laptele si la urma zaharul vanilat, praful de copt si faina. Aluatul trebue sa arate ca o smantana groasa. Se tapeteaza o tava cu hartie pergament, care se unge cu ulei si se goleste aluatul. Peste acesta se presara grisul, apoi se asaza bucatile de pepene pe toata suprafata. Se pune la copt, la foc mic, cam 40 de minute. Sirop: 1 l apa, 5 linguri zahar + 1plic zahar vanilat se pun la fiert pana se topeste zaharul. Se rastoarna blatul cald, pe o tava si se insiropeaza. Cand s-a racit complet, se toarna glazura de ciocolata peste prajitura (instructiunile de preparare pe plic) si se da la rece pentru cel putin o ora, dupa care se taie si se poate servi. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://handhand.ru
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bitter lemon lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1031 viz    0 com
4314 viz    1 com
2011 viz    0 com
1167 viz    0 com
3318 viz    0 com
1829 viz    0 com
3502 viz    0 com
1117 viz    0 com
4194 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1750 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013518 (s)