News Flash:

Prajitura cu nuci

25 August 2011
1907 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu nuci
Ingrediente: o lingurita de bicarbonat 6 linguri pline cu miere de albine 500 g de faina 5 linguri de ulei o nuca de drojdie un praf de sare dulceata 250 g de nuci pisate zahar pudra coaja de portocala vanilie Mod de preparare: Se desface drojdia cu putin zahar si se lasa la cald. Se amesteca mierea cu bicarbonatul si se pune in bain-marie la foc mic, pana se topeste. Se adauga uleiul, jumatate din faina, apoi drojdia inmuiata, coaja de portocala, vanilia si sarea. Se amesteca totul cu mana. Aluatul se framanta, incorporand si restul de faina, pana rezulta un aluat suplu si nelipicios. Se lasa la dospit coca o jumatate de ora, iar apoi se imparte in doua, se intind doua foi si se ung cu dulceata. Dupa aceea se presara nuca pisata, amestecata cu zahar, si se ruleaza, nu prea strans. Se pun ruladele in tavi unse cu ulei si tapetate cu faina. Se lasa 40-50 de minute la foc potrivit. Se pudreaza cu zahar. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.inquisitr.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

anason dulciuri marmelada zahar vanilat bors rooibos zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2484 viz    0 com
1698 viz    0 com
6063 viz    0 com
3044 viz    0 com
3532 viz    0 com
1342 viz    0 com
1215 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020185 (s)