News Flash:

Prajitura cu nuca si smantana

21 Noiembrie 2013
7852 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru foi:
600 g faina
200 g unt
100 g miere
50 g nuci macinate
1 ou

Pentru crema:
400 ml smantana
400 g nuci macinate
250 zahar
esenta de vanilie

Mod de preparare:

Pentru foi se amesteca toate ingredientele pana la obtinerea unui aluat potrivit de tare. Se imparte in patru. Fiecare bucata se intinde ca o foaie care se coace pe fundul unei tavi. Pentru crema se bate smantana cu zaharul pana se intareste, apoi se incorporeaza nucile macinate si esenta de vanilie. Se lasa la rece sa se intareasca apoi se pune intre foi. Se tine prajitura la rece apoi se portioneaza.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1812 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029156 (s)