News Flash:

Prajitura cu nuca de cocos si migdale

26 Februarie 2013
3149 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

75 ml ulei de cocos
200 gr nuca de cocos
50 ml sirop de artar
100 gr migdale macinate
2 albusuri
sare

Pentru crema:

50 gr migdale macinate
3 oua
2 galbenusuri
60 ml sirop de artar
zeama de la 2 lamai
coaja rasa de la o lamaie

Mod de preparare:
 
Incinge uleiul de cocos intr-o cratita. Adauga siropul de artar, nuca de cocos, migdalele macinate si sarea. Amesteca totul bine pana cand obtii o pasta. Ia de pe foc si adauga albusurile, amestecand continuu. Toarna compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si da la cuptorul incins pentru 20 de minute.
Pentru crema amesteca ouale cu galbenusurile pana cand obtii o crema. Adauga si restul ingredientelor si amesteca bine. Toarna crema peste crusta din tava si mai da la cuptor pentru 20 de minute.
Inainte de a servi, lasa prajitura sa se raceasca timp de 15 minute. Pudreaza apoi cu zahar. Prajitura cu lamaie si nuca de cocos se serveste cu sos de zmeura.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

migdale macinate albusuri sare crema oua galbenusuri cratita zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4229 viz    0 com
1566 viz    0 com
2009 viz    0 com
4560 viz    0 com
1429 viz    0 com
4398 viz    0 com
2644 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1927 (s) | 23 queries | Mysql time :0.038324 (s)