Ingrediente:1 pahar de
nuca de cocos (vei folosi un pahar de 250 de ml)
1 pahar de faina
1 pahar de
zahar (alb sau brun, in functie de preferinte)
1 pahar de
lapte (poate fi si lapte vegetal, din soia sau din orez)
1 plic de
praf de copt1 lingura de cacao
1 esenta de vanilie (sau alta aroma, in functie de preferinte)
Mod de preparare:
1. Puneti intr-un recipient nuca de cocos, zaharul, faina si praful de copt.
2. Peste acest amestec se pun laptele si esenta de vanilie (sau cu alta aroma). Amestecati bine ingredientele. Astfel se pregateste aluatul.
3. Puneti hartie de copt pe o tava. Dupa aceea puneti 2/3 din compozitie in acea tava.
4. Peste restul compozitiei se pune o lingura de cacao si se amesteca bine.
5. Dupa aceea puneti in tava si compozitia care contine cacao si amestecati.
Citeste si Prajitura Tosca - Ti se topeste in gura - Da dependenta de la prima gura6. Incalziti putin cuptorul inainte de a pune tava.
7. Puneti tava in
cuptor.
8. Lasati prajitura la cuptor aproximativ 40 de minute. Verificati daca este coapta inainte de a o scoate din cuptor. Aveti grija, insa, sa nu stea prea mult, pentru ca va deveni uscata.
9. Cand este gata, scoateti prajitura din cuptor, asteptati sa se raceasca putin, dupa care o puteti taia.
sursa:
teo
Comentarii (0)