News Flash:

Prajitura cu nectarine si cacao

25 Iulie 2016
14520 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

6 piersici / nectarine
5 oua
250 gr zahar granulat
250 ml ulei de gatit
175 gr iaurt
1 lingura zeama de lamaie
250 gr faina de grau
15 gr praf de copt
2 linguri cacao pudra
2 linguri de zahar pudra

Mod de preparare:

1. Taie fructele in cubulete mici.
2. Separa ouale si bate spuma albusurile cu putin zahar granulat.
3. Adauga treptat galbenusurile. Omogenizeaza cu mixerul, la viteza mica.
prajitura cu nectarine si cacao










4. Incorporeaza apoi uleiul, iaurtul si zeama de lamaie. Omogenizeaza.
5. Trece faina prin sita si amestec-o cu praful de copt.
6. Pune apoi faina in mixul cu oua. Omogenizeaza cu o lingura.
prajitura cu nectarine si cacao










7. Tapeteaza o tava cu hartie de copt.
8. Pune in tava trei sferturi din compozitia pregatita anterior.
9. Restul amesteca-l cu cacaoa.
10. Toarna-l si pe acesta in tava, dar fara sa amesteci, apoi pune cubuletele de fruct.
prajitura cu nectarine si cacao
11. Baga tava in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. E gata cand trece testul cu scobitoarea.
Serveste cu zahar pudra.
prajitura cu nectarine si cacao
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura nectarine prajitura piersici prajitura cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1413
wh0cd640362 levaquin 250 prozac allopurinol zoloft 25mg
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1805 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024716 (s)