News Flash:

Prajitura cu mure

11 Iulie 2011
3063 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu mure
Ingrediente: 2 oua mari 200 g faina 100 g zahar brun 100 g zahar tos 100 g unt moale 2 linguri esenta de vanilie naturala 60 g mure 6 linguri cu lapte 3 linguri zahar pudra vanilat Mod de preparare: Se incalzeste aragazul la 180 C. Se unge o tava de tarta cu unt si se presara faina. Se pun cele 50 g de mure (din care pastreaza vreo 10) si laptele intr-un blender si mixeaza bine. Se trece sucul de mure printr-o sita fina. Se bat ouale cu mixerul, pana ce devin ca o spuma (cam 3 minute). Se bat in oua zaharul, apoi untul, pana sunt amestecate foarte bine. Se adauga vanilia si jumatate din faina. Se pun 4 linguri din sucul de mure, apoi restul de faina, amestecand dupa fiecare. Se toarna compozitia in tava. Se presara cele 10 mure. Se coace 35- 40 min sau pana ce scobitoarea iese curata. Se lasa prajitura 10 minute in tava, apoi se scoate si pune pe un gratar. Se amesteca sucul de zmeura ramas cu zaharul pudra. Se pune totul pe foc mic si se lasa pana ce se leaga ca o glazura. Se toarna peste prajitura. Ca decor se pot folosi murele ramase. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

campari zahar bun lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2449 viz    0 com
1613 viz    0 com
1273 viz    0 com
2701 viz    0 com
1977 viz    0 com
2499 viz    0 com
4199 viz    0 com
1856 viz    0 com
1274 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1476 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013856 (s)