News Flash:

Prajitura cu morcovi si scortisoara

22 Aprilie 2013
3693 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 morcovi marisori
3 oua
4 linguri pline faina
100 ml ulei floarea-soarelui
1 plic praf de copt
3 linguri zahar brun
un varf lingurita scortisoara
ulei pt. uns tava
50 g ciocolata cu lapte
3 linguri smantana lichida

Mod de preparare:

Morcovii i-am curatat si i-am dat prin razatoarea cu ochiuri mici. Faina am amestecat-o cu praful de copt si scortiosoara. Ouale le-am mixat putin impreuna cu zaharul, apoi am adaugat uleiul si morcovii (storsi in palme de zeama). La aceasta compozitie am incorporat faina, ajutandu-ma de o lingura.
Am uns o tava de chec cu ulei, am tapetat-o cu hartie de copt, si am pus compozitia. Am dat tava la cuptorul preincalzit, la foc mediu, pentru cca 30 minute.
Am scos-o din cuptor, am lasat-o sa se racoreasca putin, apoi am glazurat-o cu ciocolata (ciocolata si smantana am pus-o pe foc mic, amestecand continuu, pana amestecul s-a omogenizat).

Prajitura cu morcovi
recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi smantana lichida foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031965 (s)