News Flash:

Prajitura cu morcovi si ananas

26 Martie 2013
6314 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cani de faina
2 cesti morcov ras
2 lingurite de bicarbonat de sodiu
1 jumatate de lingurita de sare
3 oua
2 lingurite de scortisoara
2 cesti de zahar
1 sfert de ceasca de lapte batut
1 sfert de ceasca de ulei vegetal
2 lingurite extract de vanilie
3 felii de ananas pasat
50 g nuca de cocos
1 cana nuci

Mod de preparare:

Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu, sarea si scortisoara. Separat, bate ouale si adauga, treptat, zaharul, uleiul, laptele batut si extractul de vanilie. Amesteca-le bine si adauga si compozitia de faina, apoi mixeaza-le la viteza mica pana cand obtii o compozitie omogena. Adauga apoi morcovii, feliile de ananas pasate, nuca de cocos si nucile. Pune compozitia intr-o tava de copt si las-o timp de 30 de minute la cuptorul preincalzit la 180 de grade.
Prajitura de morcovi se serveste rece, ornata cu crema de branza sau frisca si chiar cu bucatele de baby carrot.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina morcov ras sare oua scortisoara zahar lapte batut ulei vegetal
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1958 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020460 (s)