News Flash:

Prajitura cu miere si nuci

14 Aprilie 2011
7835 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajitura cu miere si nuci
Ingrediente: 1 lingurinta bicarbonat, 6 linguri miere de albine, 500 g faina, 6 linguri ulei, drojdie, sare, dulceata, nuci, zahar, margarina. Mod de preparare: Drojdia cu putin zahar se lasa la cald. Se amesteca mierea cu bicarbonatul, apoi sunt puse intr-o cratita si se lasa la foc mic, pana se topesc. Se adauga faina, uleiul, drojdia inmuitata si sarea. Se framanta si se lasa o jumatate de ora. Impartim in doua aluatul, intindem doua foi pe care le ungem cu dulceata, apoi adaugam nuca pisata si zahar. Fiecare foaie se ruleaza, nu prea strans, si se asaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace timp de 45 de minute. Se taie bine calda.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chec vin alb vodca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5726 viz    0 com
1234 viz    0 com
2214 viz    0 com
3258 viz    0 com
1439 viz    0 com
1910 viz    0 com
4431 viz    0 com
2680 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1444 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012090 (s)