News Flash:

Prajitura cu miere si banane

20 Februarie 2014
3151 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru foi:
5 oua
5 linguri de zahar
5 linguri de miere
1 lingurita bicarbonat
10 linguri de faina

Pentru crema:
1/2 kg lapte
1 cana de zahar
1 budinca de vanilie
3 banane
un pachet de unt
3 linguri de faina

Mod de preparare:

Foi:
Ouale se separa, albusurile se bat cu 5 linguri de zahar, galbenusurile se amesteca cu 5 linguri de miere.....apoi se amesteca impreuna, se adauga 1 lingurita de bicarbonat stins cu putina zeama de lamaie, si se adauga alternativ cele 10 linguri de faina.
Pe fundul unei tavi tapetata cu hartie de copt, se coc 3 foi.

Crema:
Se pune pe foc un sfert din lapte impreuna cu zaharul, separat in laptele rece ramas, se dizolva bine budinca de vanilie, cele 3 linguri de faina si se adauga in compozitia de pe foc. Se lasa sa fiarba pana se ingroasa. Dupa ce oprim focul, adaugam untul si amestecam pana se topeste. Lasam sa se racoreasca putin, apoi adaugam bananele taiate marunt.

Prajitura cu miere si banane recomandata de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura banane prajitura miere foi prajitura retete prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1007 viz    0 com
1255 viz    0 com
4887 viz    0 com
3311 viz    0 com
3594 viz    0 com
3897 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1825 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028494 (s)